×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 دکتر سید جلیل حسینی

 

 

 

curriculum vitae

 

 
 

دکتر سید جلیل حسینی متخصص اورولوژی - فلوشیپ ترمیمی از انگلستان ، ریاست مرکز تحقیقات ناباروری و بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش ، دبیر کمیسیون انجمن های گروه پزشکی و نخستین رئیس انجمن اورولوژی آسیا از ایران ( UAA ) می باشند .

ریاست انجمن اورولوژی ترمیمی و جراحان آندرولوژی (APSRUAS). مدیرمسئول و سردبیر مجله سلامت مردان (Men's Health Journal).

ایشان عهده دار ریاست و دبیری انجمن اورولوژی ایران ( IUA ) به مدت 20 سال و عضو افتخاری انجمن اورولوژی اروپا ( EAU ) و انجمن اورولوژی چین ( CUA ) ، با سابقه 22 سال کار در زمینه ART می باشند.

 
آدرس:  تهران - تجریش - میدان قدس - بیمارستان شهدای تجریش - مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری (کد پستی 1989930002)

شماره تماس : 22712234-021

پست الکترونیک : Jhosseinee@gmail.com

  • تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 09:11
  • بازدید : 40
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نقش بوتاکس در بهبود تنگی مجرا

کیفیت زندگی، جریان ادراری،‌ علائم پروستات و احتمال عود بیماران با تزریق داروی بوتاکس (مصپورت) بعد از جراحی تنگی مجرای ادراری بهبود می یابد.

تنگی مجرای ادراری در مردان به دلایل مختلف مادرزادی، آسیب‌ها و متعاقب دستکاری‌های درمانی رخ می دهد که منجر به کاهش یا قطع جریان ادرار شده و زندگی بیماران را با مشکلاتی زیادی مواجه می کند

تنگی مجرای ادراری در مردان به دلایل مختلف مادرزادی، آسیب‌ها و متعاقب دستکاری‌های درمانی رخ می دهد که منجر به کاهش یا قطع جریان ادرار شده و زندگی بیماران را با مشکلاتی زیادی مواجه می کند. از روش‌های موثر برای درمان آن جراحی های فوق تخصصی می باشد که در همه‌ جا امکان انجام آن وجود ندارد همچنین هزینه و زمان زیادی صرف انجام آن می شود. پس از جراحی هم احتمال عود مجدد مطرح می باشد از این رو جهت کاهش احتمال عود و بهبود کیفیت زندگی بیماران تیم تحقیق تصمیم گرفتند که روش جدیدی را بصورت آزمایشی همراه با جراحی جهت پیشگیری از عود مورد بررسی قرار دهند از این رو پس از نوشتن طرح پیشنهادی و گرفتن مجوز کد اخلاق از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماران به طور تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم شدند. پس از توضیح طرح برای بیماران و گرفتن رضایت نامه کتبی از آنان در نهایت 28 بیمار در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. 12 بیمار علاوه بر جراحی تنگی مجرا، تزریق داخل ضایعه با مصپورت دریافت کردند (گروه آزمایش)، در حالی که 16 بیمار علاوه بر جراحی تنگی مجرا، تزریق داخل ضایعه با نرمال سالین قرار گرفتند (گروه کنترل). عواملی مانند سابقه پزشکی گذشته و علت تنگی مجرای ادرار تأثیر قابل توجهی بر بقای بدون عود بیماران داشت. نتایج این مطالعه نشان داد کیفیت زندگی، علائم پروستات و  جریان ادرار بیماران در گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل بهبود داشت. همچنین احتمال عود تنگی با تفاوت ناچیز در گروه آزمایش کمتر بود. بنابراین، تیم تحقیق پیشنهاد می‌کنند با توجه به نتایج موفقیت‌آمیز این مطالعه‌ی اولیه‌ی، در مطالعات آینده به استفاده از بوتاکس در مدیریت تنگی مجرای ادرار همراه با جراحی تنگی مجرای ادراری توجه شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146186
کلید واژه
تنظیمات قالب