×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 دکتر سید جلیل حسینی

 

 

 

curriculum vitae

 

 
 

دکتر سید جلیل حسینی متخصص اورولوژی - فلوشیپ ترمیمی از انگلستان ، ریاست مرکز تحقیقات ناباروری و بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش ، دبیر کمیسیون انجمن های گروه پزشکی و نخستین رئیس انجمن اورولوژی آسیا از ایران ( UAA ) می باشند .

ریاست انجمن اورولوژی ترمیمی و جراحان آندرولوژی (APSRUAS). مدیرمسئول و سردبیر مجله سلامت مردان (Men's Health Journal).

ایشان عهده دار ریاست و دبیری انجمن اورولوژی ایران ( IUA ) به مدت 20 سال و عضو افتخاری انجمن اورولوژی اروپا ( EAU ) و انجمن اورولوژی چین ( CUA ) ، با سابقه 22 سال کار در زمینه ART می باشند.

 
آدرس:  تهران - تجریش - میدان قدس - بیمارستان شهدای تجریش - مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری (کد پستی 1989930002)

شماره تماس : 22712234-021

پست الکترونیک : Jhosseinee@gmail.com

  • تاریخ انتشار : 1403/12/19 - 08:31
  • بازدید : 78
  • تعداد بازدید : 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شناسایی lncRNA های مسیر سیگنالینگ MMP11 در ارتباط با متاستاز سرطان پستان و بررسی اثر آنها در پیش آگهی و تشخیص بیماری

به کمک بیوانفورمتیک می توان RNA های غیرکد کننده پیدا کرد که ما را در تشخیص سرطان پستان متاستاتیک سه گانه منفی راهنما باشند.

00:00
00:00
دانلود

 

بررسی میزان بیان GAPLINC ، EIF1B.AS1 و TPT1.AS1 در جامعه ی آماری بزرگترو در نمونه ی خون افراد مبتلا، انجام آنالیزهای بیوانفورماتیک به منظور یافتن miR ها یا مکانسیم های مولکولی که در مسیرهای سیگنالینگ گوناگون در میزان بیان GAPLINC ، EIF1B.AS1 و TPT1.AS1 تاثیرگذار باشند از اهداف محققین برای دستیابی به بیومارکرهایی هرچند اختصاصی و دقیق برای تشخیص سرطان سه گانه منفی میباشد.

 

سرطان سینه سه گانه منفی TNBC) ) بسیار تهاجمی و متاستاتیک به غدد لنفاوی است. بنابراین، تشخیص بیومارکرهای جدید و مکانیسم‌های مولکولی متاستاز به غدد لنفاوی به عنوان اولین گام برای بررسی بیماری یک اولویت فوری است. RNA های طولانی غیر کد کننده lncRNAs) ) به طور گسترده در تومورزایی، پیشرفت و تهاجم سرطان مورد بررسی قرار گرفته اند. این مطالعه با هدف شناسایی و ارزیابی lncRNA ها در مسیر علامت دهی ژن MMP11 در نمونه های متاستاتیک و غیر متاستاتیک TNBC انجام شد. پتانسیل lncRNA ها در پیش آگهی و تشخیص بیماری نیز با استفاده از تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیک، یادگیری ماشین و PCR کمی در زمان واقعی ارزیابی شد. با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، داده‌های موجود) BC ( Breast cancer را از اطلس ژنوم سرطان (TCGA) تجزیه و تحلیل کردیم و سه lncRNA بالقوه، مرتبط با آدنوکارسینوم معده، تنظیم‌کننده CD44 مثبت، RNA غیرکدکننده طولانی بین ژنی (GAPLINC)، TPT1-AS1 و آنتی‌سنس EIF1B را شناسایی کردیم. RNA 1 (EIF1B-AS1) می تواند با موفقیت بین موارد TNBC متاستاتیک و غیر متاستاتیک تمایز قائل شود. نتایج نشان داد که lncRNA GAPLINC در بافت‌های متاستاتیک BC، در مقایسه با نمونه‌های غیر متاستاتیک ( P<0.01) و نمونه‌های نرمال، افزایش بیان ، درحالیکه TPT1-AS1 و EIF1B-AS1 در نمونه‌های TNBC متاستاتیک بیان کاهش یافته دارند(P<0.01).

 

تأثیرات و کاربردها

با توجه به بیان نابجای lncRNA های کاندید و مکانیسم های اساسی، RNA های ذکر شده در بالا می توانند به عنوان نشانگرهای زیستی تشخیصی و پیش آگهی جدید در متاستاتیک این نوع سرطان پستان معرفی شوند.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,آرشيو اخبار,صفحه اصلی
  • کد خبر : 153457
کلید واژه
تنظیمات قالب
Close menu