×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 دکتر سید جلیل حسینی

 

 

 

curriculum vitae

 

 
 

دکتر سید جلیل حسینی متخصص اورولوژی - فلوشیپ ترمیمی از انگلستان ، ریاست مرکز تحقیقات ناباروری و بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش ، دبیر کمیسیون انجمن های گروه پزشکی و نخستین رئیس انجمن اورولوژی آسیا از ایران ( UAA ) می باشند .

ریاست انجمن اورولوژی ترمیمی و جراحان آندرولوژی (APSRUAS). مدیرمسئول و سردبیر مجله سلامت مردان (Men's Health Journal).

ایشان عهده دار ریاست و دبیری انجمن اورولوژی ایران ( IUA ) به مدت 20 سال و عضو افتخاری انجمن اورولوژی اروپا ( EAU ) و انجمن اورولوژی چین ( CUA ) ، با سابقه 22 سال کار در زمینه ART می باشند.

 
آدرس:  تهران - تجریش - میدان قدس - بیمارستان شهدای تجریش - مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری (کد پستی 1989930002)

شماره تماس : 22712234-021

پست الکترونیک : Jhosseinee@gmail.com

  • تاریخ انتشار : 1403/08/15 - 10:51
  • بازدید : 27
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مقایسه دیدگاه و انتظارات بیماران و متخصصین اورولوژی در مورد بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی پروستات از دیدگاه بیماران و پزشکان چه وضعیتی دارد؟

بزرگی خوش خیم پروستات با بزرگ شدن غیر بدخیم غده پروستات مشخص می شود. این اختلال می تواند منجر به علائم انسدادی ادراری و ناتوانی در دفع عادی ادرار شود

بزرگی خوش خیم پروستات با بزرگ شدن غیر بدخیم غده پروستات مشخص می شود. این اختلال می تواند منجر به علائم انسدادی ادراری و ناتوانی در دفع عادی ادرار شود. شدت این علائم ادراری در بعضی موارد حتی می تواند کیفیت زندگی بیمار را کاهش دهد. علائم ادراری مربوط به پروستات با افزایش سن تشدید می شود به طوری که مطالعات نشان داده اند که این علائم تقریباً 50٪ از مردان 60 سال و بالاتر و تقریباً 80٪ از مردان 80 سال و بالاتر را تحت تأثیر قرار می دهد. بر اساس شدت علائم، ترجیح بیمار و نظر پزشک، روش‌های درمانی برای بزرگی خوش خیم پروستات طیفی از اصلاح سبک زندگی، مداخلات دارویی تا روش‌های جراحی را در بر می‌گیرد که شامل تقریباً 13 روش متمایز است. برای بهینه سازی نتایج درمان و همسویی با انتظارات بیمار، درک جامع از مزایا و معایب درمان، همراه با آگاهی از نگرانی های اولیه بیماران ضروری است. از این رو تصمیم گرفتیم به بررسی دیدگاه، نگرانی ها و انتظارات بیماران ایرانی مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات بپردازیم و همچنین دیدگاه بیماران و اورولوژیست ها را در این مورد با هم مقایسه کنیم. پس از نوشتن طرح پیشنهادی و گرفتن مجوز کد اخلاق از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مجموعا 261 بیمار و 30 اورولوژیست به مطالعه وارد شدند. نتایج نشان داد 86.2 درصد از بیماران و 86.7 درصد از متخصصان اورولوژی اطلاعات ارائه شده به بیماران را ناکافی دانستند. با توجه به روش‌های درمان، 61 درصد از بیماران درمان دارویی را ترجیح دادند، در حالی که 13.8 درصد مداخله جراحی را انتخاب کردند. بیماران بالای 75 سال در مقایسه با سایر گروه های سنی به طور قابل توجهی تمایل بیشتری به انتخاب درمان جراحی داشتند که می تواند به افزایش شدت علائم مرتبط با افزایش سن و تمایل به یک راه حل درمانی قطعی نسبت داده شود. در نهایت ما مجموعه‌ای از سوالات مشابه را برای بررسی تأثیر این بیماری بر جنبه‌های مختلف زندگی بیماران به کار بردیم و به این وسیله از هر دو گروه خواسته شد تا سهم هر مشکل ناشی از بزرگی پروستات را در نگرانی کلی بیماران تعیین کنند. نتایج یک همسویی قابل توجه بین نگرش های اورولوژیست ها و بیماران را نشان داد. ما توصیه می کنیم مطالعات آینده با حجم نمونه بالاتر به صورت چندمرکزی انجام شود.

 

 

  • گروه خبری : اخبار روز,آرشيو اخبار,صفحه اصلی
  • کد خبر : 148674
کلید واژه
تنظیمات قالب