×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 دکتر سید جلیل حسینی

 

 

 

curriculum vitae

 

 
 

دکتر سید جلیل حسینی متخصص اورولوژی - فلوشیپ ترمیمی از انگلستان ، ریاست مرکز تحقیقات ناباروری و بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ریاست بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش ، دبیر کمیسیون انجمن های گروه پزشکی و نخستین رئیس انجمن اورولوژی آسیا از ایران ( UAA ) می باشند .

ریاست انجمن اورولوژی ترمیمی و جراحان آندرولوژی (APSRUAS). مدیرمسئول و سردبیر مجله سلامت مردان (Men's Health Journal).

ایشان عهده دار ریاست و دبیری انجمن اورولوژی ایران ( IUA ) به مدت 20 سال و عضو افتخاری انجمن اورولوژی اروپا ( EAU ) و انجمن اورولوژی چین ( CUA ) ، با سابقه 22 سال کار در زمینه ART می باشند.

 
آدرس:  تهران - تجریش - میدان قدس - بیمارستان شهدای تجریش - مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری (کد پستی 1989930002)

شماره تماس : 22712234-021

پست الکترونیک : Jhosseinee@gmail.com

  • تاریخ انتشار : 1404/02/01 - 08:24
  • بازدید : 29
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اختلال افسردگی اساسی در مردان ایرانی از شیوع قابل توجهی برخوردار است.

بررسی شیوع اختلال افسردگی اساسی در مردان ایرانی در یک بازه زمانی 10 ساله (1390-1400). یک مرور نظامند و فراتحلیل

00:00
00:00
دانلود

پیام کلیدی:

بر اساس داده‌های استخراج شده از ۵ مطالعه‌ی منتخب، از میان ۶۶۷/۱۰ نفر شرکت کننده شیوع افسردگی اساسی ۹/۱۳ درصد برآورد شد. در آنالیز زیرگروه ها، شیوع افسردگی اساسی تمام عمر ۶/۷ درصد، ۱۲ ماهه ۸/۱۰ درصد و نقطه‌ای ۱/۱۹ درصد برآورد شد .

برای دستیابی به نتایج دقیق‌تر در مورد افسردگی اساسی در مردان ایرانی انجام مطالعات مقطعی با کیفیت بالا نیاز  است.

متن پیام پژوهشی:

اختلالات خلقی، گروه بزرگی از بیماریهای روانپزشکی را شامل می‌شوند که بر اساس معیارهای تشخیصی اختلالات افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی 1 و 2 و سیکلوتایمی در این گروه قابل تشخیص میباشند. امروزه یکی از مراجعات بسیار شایع و فراگیر مراکز، ارائه خدمات و درمان های روان شناختی مبتلایان به اختلالات افسردگی هستند. این شیوع به حدی است که برخی متخصصین اختلالات یاد شده را سرماخوردگی روان پزشکی لقب داده اند. افسردگی، چهارمین عامل عمده بار بیماریها در جهان است کـه به تنهایی بزرگترین سهم بـار بیمـاری هـای غیرکشـنده را بـه خـود اختصاص میدهد.پژوهش حاضر به بررسی سیستماتیک شیوع افسردگی اساسی در مردان ایرانی پرداخته است. با توجه به اینکه شیوع این اختلال در مطالعات متعدد متفاوت گزارش شده، این مطالعه به دنبال شناسایی شیوع این اختلال در جمعیت عادی مردان بالای ۱۵ سال در ایران بوده است. در مطالعات سه نوع شیوع گزارش شده که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند . نتایج مطالعه‌ی‌حاضر نشان داد از میان ۶۶۷/۱۰ نفر شرکت کننده شیوع افسردگی اساسی در مردان ایرانی ۹/۱۳ درصد می باشد. در آنالیز زیرگروه ها، شیوع افسردگی اساسی تمام عمر ۶/۷ درصد، ۱۲ ماهه ۸/۱۰ درصد و نقطه‌ای ۱/۱۹ درصد است. پژوهش‌‌های موجود در این زمینه از همگنی کمی برخوردار بودند.

تاثیرات و کاربردهای آ ن

این پژوهش علاوه بر این که شیوع افسردگی اساسی را در مردان ایرانی در سه زمان مختلف نشان می دهد که می تواند برای سیاست‌گذاری در نظام سلامت مد نظر قرار گیرد، بلکه به محققان خاطرنشان کرد که خلاء اطلاعاتی در این زمینه وجود داشته و نیاز برای کارهای تحقیقاتی در این زمینه بیش از پیش احساس می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,آرشيو اخبار,صفحه اصلی
  • کد خبر : 154620
کلید واژه
تنظیمات قالب
Close menu