نشان رياست انجمن ارولوژی آسیا به دكتر سيد جليل حسيني اعطا شد
نشان رياست انجمن ارولوژی آسیا به دكتر سيد جليل حسيني اعطا شد
در سومين روز از برگزاري كنگره آسيايي اورولوژي در ايران، نشان رياست انجمن ارولوژی آسیا به دكتر سيد جليل حسيني ايران اعطا شد. درحال حاضر 23 كشور عضو انجمن اورولوژي آسيا هستند و با تحويل نشان اين انجمن به دكتر سيد جليل حسيني، وي به مدت يك سال عهدهدار رياست انجمن اورولوژي آسيا خواهد بود.
در سومين روز از برگزاري كنگره آسيايي اورولوژي در ايران، نشان رياست انجمن ارولوژی آسیا به دكتر سيد جليل حسيني اعطا شد.
درحال حاضر 23 كشور عضو انجمن اورولوژي آسيا هستند و با تحويل نشان اين انجمن به دكتر سيد جليل حسيني، وي به مدت يك سال عهدهدار رياست انجمن اورولوژي آسيا خواهد بود.
دکتر سید جلیل حسینی رئيس دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي با اشاره به ارائه آخرين و جديدترين دستاوردهای علمي متخصصان اورولوژي كشور در اين كنگره اظهار داشت: کنگره انجمن ارولوژي آسيا هر دو سال يك بار در يكي از 23 كشور عضو اين انجمن برگزار مي شود که با توجه به افزايش شيوع بعضي از بيماريهای اورولوژي در کشور و به منظور برقراری ارتباط بينالمللي با جامعه پزشكي و نيز ارائه خدمات جراحی كليه در كشور به كشورهاي شركتكننده مختلف خواستیم اين كنگره در ايران برگزار شود.
وي با بيان اين كه از دو سال پيش و زماني كه پرچم انجمن اورولوژي آسيا را به ايران آورديم، برنامهريزيهاي مفصلي براي برگزاري اين كنگره در ايران انجام داديم، گفت: اين كنگره را با سه مشخصه «تاريخ ايران»، «مهماننوازي ايراني» و «برنامه علمي سطح بالا» برنامه ریزی كرديم.
رئيس دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي با بيان اين كه برنامهريزيهاي مشتركي با تمام سازمانهاي بينالمللي معتبر دنيا براي ارائه آخرين دستاوردها و موضوعات علمي اورولوژي در اين كنگره صورت گرفته است، گفت: در اين كنگره آخرين و جديدترين موضوعات علمي درخصوص همه جنبهها و تخصصهاي اورولوژي از جمله سرطانهاي دستگاههاي اداري، اورولوژي اطفال، بياختياري ادراري، ناتواني جنسي در مردان و بيماريها و جراحيهاي ترميمي اورولوژي در زمينه پيوند كليه در سطح علمي بسيار بالايي ارائه ميشود.
دكتر حسيني از ارائه 500 مقاله از سراسر جهان به اين كنگره خبر داد و گفت: از 177 سخنران براي ارائه سخنراني در اين كنگره دعوت شده كه 50 سخنران از كشورهاي غربي از جمله آمريكا، كانادا و اروپا، 50 سخنران از كشورهاي آسيايي و 75 سخنران از جمهوري اسلامي ايران در اين كنگره شرکت دارند.
رئيس انجمن اورولوژي ايران با بيان اين كه اورولوژيستهاي ايراني از نظر توانمنديهاي علمي و درماني جزو بهترين كشورهاي آسيايي هستند، گفت: براي نشان دادن توانمنديهاي پزشكان ايراني در جهان، تعداد سخنرانان ايراني در اين كنگره بيشتر از ديگر كشورها در نظر گرفته شده است. در مجموع 40 كشور در دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي شركت كردند كه 21 كشور عضو انجمن اورولوژي آسيايي از جمله كشورهاي چين، بنگلادش، عراق، پاكستان، ژاپن و كره هستند و همچنين اورولوژيستهايي از كشورهاي اروپايي و نيز كانادا و آمريكا در اين كنگره شركت كردند.
پخش جراحيهاي زنده توسط جراحان ايراني
وي پخش جراحيهاي زنده توسط جراحان ايراني و خارجي را يكي ديگر از برنامههاي اين كنگره عنوان كرد و گفت: اين جراحيها شامل جراحيهاي ترميمي اورولوژي و نيز جراحيهاي مربوط به ناتواني جنسي است كه به طور زنده در بيمارستانهاي لبافينژاد و خاتمالانبيا تهران انجام شد و در کیش به شرکت کنندگان نشان داده شد.
دكتر حسيني در بخش دیگری از سخنان خود اظهار كرد: به تاييد مسوولان انجمن آسيايي اورولوژی، توانمنديهاي جراحان ايراني، برنامه ریزی های علمی کنگره و سخنرانيها و ارائه موضوعات و برنامههاي علمي بسيار قوي، تا به حال در هيچ يك از كنگرههاي آسيايي سابقه نداشته است.
رئيس دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي يادآور شد: در اين كنگره علاوه بر اين كه توانمنديهاي جراحان اورولوژي داخل كشور به نمايش گذاشته شد، توانمنديهاي علمي اورولوژيستهاي موفق ايراني خارج از كشور در كشورهاي آمريكا، سوئد، نروژ، انگليس و ايتاليا نيز به نمايش گذاشته شد که مربوط به دکتر دانشمند از آمریکا، دکتر حسینی از سوئد، دکتر زارع از نروژ، دکتر جوان از اتریش، دکتر صدیق و همکارانشان از ایتالیا و دکتر شمس الدینی از قطر بود.
دكتر حسيني با اشاره به اين كه برگزاري دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي، دستاوردهاي خوبي از جمله فراهم شدن زمينههاي همكاري و تحقيقاتي را به همراه داشته است، يادآور شد: برگزاري اين كنگره در ايران از نظر اقتصادي نيز داراي امتيازهاي ويژهاي است چرا كه شركتكنندگان در اين كنگره، توريستهاي علمي نيز محسوب ميشوند و در کشور، ارز هزینه می کنند، از امنیت کشور و آب و هوای آن لذت می برند و مهمان نوازی ایرانی را شاهد هستند.
وي در ادامه با اشاره به برخي مشكلات زيرساختي براي برگزاري اين كنگره از جمله نداشتن نيروي كافي و نيز امكانات كم گفت: انتظار ميرود دولت در راستاي توسعه توريسم علمي، توسعه روابط بينالمللي و ايجاد زمينه براي گفت و گوي علمي و نيز نشان دادن توانمنديهاي پزشكان كشور به انجمنهاي غيردولتي و علمي نيز مانند دانشگاهها كمك كند.
در این کنگره در مراسمی با حضور 50 نفر از پزشكان چيني، پرچم اين كنگره كه در دو سال گذشته در اختيار انجمن اورولوژي ايران بود به كشور چين تقديم شد تا در سال آينده، شانگهاي، برگزار كننده سيزدهمين كنگره آسيايي اورولوژي باشد.
گفتنی است دوازدهمين كنگره آسيايي اورولوژي از 14 تا 18 آذر ماه در كيش برگزار ميشود.
تاریخ: 93/9/17