×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/03/19 - 11:28
  • بازدید : 262
  • تعداد بازدید : 204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
میزان تجربه جراحان کلیه در جراحی اورتروپلاستی مجرا

عمل جراحی باز تنگی مجرا نیاز به برنامه های آموزشی بیشتری دارد.

تنگی مجرای ادرار، یک بیماری شایع اورولوژی، به ویژه افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد و درآنهاو در کشورهای در حال توسعه شایعتر میباشد. اغلب از عفونت های مجرا ناشی از عفونت های منتقله جنسی ناشی می شود. با این حال، در کشور توسعه یافته، تنگی ها معمولاًعلل ایدیوپاتیک(ناشناخته) دارند

تنگی مجرای ادرار، یک بیماری شایع اورولوژی، به ویژه افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد و درآنهاو در کشورهای در حال توسعه شایعتر میباشد. اغلب از عفونت های مجرا ناشی از عفونت های منتقله جنسی ناشی می شود. با این حال، در

کشور توسعه یافته، تنگی ها معمولاًعلل ایدیوپاتیک(ناشناخته) دارند.

این مطالعه با هدف بررسی نگرش متخصصان ارولوژی ایران نسبت به درمان تنگی مجرای ادرار انجام شد.به این صورت که یک نظرسنجی مبتنی بر وب که توسط مرکز تحقیقات سلامت مردان دانشگاه شهید بهشتی در بین 527 متخصص اورولوژیست ایرانی در فاصله آگوست 2021 تا ژوئن 2022 (مردادلغایت اسفندماه 1400)انجام شد. در نهایت، 376 شرکت‌کننده دز میان اورولوژیست های ایران مشارکت نمودند. در مورد درمان تنگی مجرای ادرار در مردان، فراوانی روش‌های جراحی ترمیمی باز و اینکه آیا اورولوژیست‌ها متوجه غفلت از اورتروپلاستی باز در ایران شده‌اند یا خیر.

در مجموع 224 شرکت کننده (59.57%) تنها 6 تا 10 بیمار مبتلا به تنگی مجرای ادرار را در یک دوره شش ماهه درمان کردند. علاوه بر این، در یک بازه زمانی یک ساله، دو متخصص اورولوژی (0.53%) بیش از 20 عمل باز در زمینه تنگی مجرای ادراری انجام دادند و 353 (93.88%) اصلاً اورتروپلاستی باز انجام ندادند.

یافته‌ها تمایل بسیار کم در میان متخصصان اورولوژی به سمت جراحی بازمجرا و پایبندی محدود به الگوریتم‌های مدیریت تنگی مجرای ادرار را نشان می‌دهد.کاستی در انجام جراحی اورتروپلاستی باز به فقدان تجربه در این روش کمک می‌کند.

به‌علاوه، اکثریت هنگام بیان دیدگاه‌های خود در مورد دستورالعمل‌های فعلی، به سمت مدیریت کم تهاجمی همچون درمان های اندوسکوپیک  مجرا با میزان عود بالاتر و موفقیت کمتر متمایل می‌شوند که نشان‌دهنده آگاهی محدود از پیشرفت‌های اخیردر زمینه جراحی های مجرا در میان جامعه اورولوژیست های ایران است.

این نظرسنجی در مجموع بیانگر ترجیح اورولوژیست‌های ایرانی را برانجام روش‌های کم تهاجمی بوده که میتواند در نتیجه آموزش ناکافی و تجربه کم همکاران در انجام جراحی های باز مجرا باشد، که در کل  نیاز به آموزش بهتر برای افزایش تخصص آنها در مدیریت تنگی مجرای ادرار در آینده با افزایش زیر ساخت ها و امکانات فیزیکی و حمایت های دانشگاه ها ومراجع  آموزش پزشکی در زمینه رشته فلوشیپ ترمیمی را طلب می نماید.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,آرشيو اخبار,صفحه اصلی
  • کد خبر : 143312
کلید واژه
تنظیمات قالب