×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 10:01
  • بازدید : 24
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بررسی فراوانی پورفیروموناس ژنژیوالیس درنمونه های بدست آمده از بیماران مبتلا به سرطان مری و تعیین ژنوتایپ های آنها در مقایسه با گ

ارتباطی بین پورفیروموناس ژنژیوالیس و سرطان سلول سنگفرشی مری یافت نشد.

سرطان مری شامل بدخیمی پوشش سطحی یا اپیتلیوم مری است و از نظر بافت شناسی به دو گروه کارسینوم سلول سنگفرشی (ESCC) و آدنوکارسینوم مری (EADC) طبقه بندی می شود.

سرطان مری شامل بدخیمی پوشش سطحی یا اپیتلیوم مری است و از نظر بافت شناسی به دو گروه کارسینوم سلول سنگفرشی (ESCC) و آدنوکارسینوم مری (EADC) طبقه بندی می شود. کارسینوم سلول سنگفرشی در قسمت های بالایی مری بروز می کند که در کشورهای در حال توسعه شایع تر است و آدنوکارسینوم مری در قسمت های پایینی محل اتصال مری به معده بروز می کند در کشورهای پیشرفته شایع تر است. سرطان مری هشتمین سرطان شایع در دنیا و ششمین عامل مرگ و میر در اثر سرطان در دنیا را داراست . تقریبا نود درصد سرطان مری در ایران از نوع کارسینوم سلول سنگفرشی است . استان Linxian در چین و گلستان در ایران آمار بیشترین سرطان مری در دنیا را دارند کمربند آسیایی سرطان مری از جنوب شرقی آسیا شروع و بعد از عبور از شمال ایران و آسیای مرکزی تا شمال چین امتداد دارد. این مطالعه حضور پورفیروموناس ژنژیوالیس را در 34 نمونه بافت سرطان سلول سنگفرشی مری (ESCC) مورد بررسی قرار داد. DNA استخراج و با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) برای بررسی وجود باکتری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. سن شرکت کنندگان از 26 تا 90 سال با میانگین سنی 63 سال بود و بیشتر نمونه ها از سرطان مرحله یک بودند. هیچ گونه P. gingivalis در هیچ نمونه ای یافت نشد. بنابراین، این مطالعه به این نتیجه رسید که هیچ ارتباطی بین P. gingivalis و ESCC وجود ندارد. تغییرات در نتایج سایر مطالعات ممکن است ناشی از استفاده از نمونه‌های تازه، روش‌های تشخیصی مختلف و فاکتورهای جغرافیایی باشد که تحقیقات بیشتر با حجم نمونه بزرگ‌تر را ایجاب می‌کند. سرطان مری هشتمین سرطان شایع و ششمین علت مرگ ناشی از سرطان است که عمدتاً از کارسینوم سلول سنگفرشی و آدنوکارسینوم تشکیل شده است. با توجه به اهمیت این باکتری و نقش بالقوه باکتریها در ایجاد انواع سرطانها، انجام مطالعات بیشتر با حجم نمونه بالاتر و روش های تشخیصی متفاوت پیشنهاد میگردد.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,آرشيو اخبار,صفحه اصلی
  • کد خبر : 146100
کلید واژه
تنظیمات قالب