نگرش اغلبیت بیماران با قوانین سقط جنین القایی مغایرت دارد .
میزان آگاهی بیماران از سقط جنین القایی کم و نگرش آنها متفاوت از قانون می باشد.
سقط جنین به صورت القایی با توجه به عوارض جسمی ، روحی واجتماعی ناشی از آن در تمام جوامع ازجمله ایران از اهمیت بسزایی برخوردار هست.
انتصاب آقای دکتر سید فرزاد علامه به سمت معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری
در حکمی از طرف آقای دکتر امیررضا عابدی ریاست مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری، آقای دکتر سید فرزاد علامه متخصص ارولوژی بیمارستان شهدای تجریش به سمت معاون پژوهشی مرکز منصوب گردیدند.
بررسی اثر آنتی اکسیدانی کیس پپتین بر میزان آپوپتوز و بلوغ فولیکولهای تخمدان انسانی در محیط کشت به دنبال فرآیند انجماد - ذوب
اضافه کردن آنتی اکسیدان کیس پپتین به محیط انجماد تخمدان باعث بهبود نتایج حفظ باروری می گردد.
یکی از مهم ترین تکنینک های حفظ باروری برای افراد مبتلا به سرطان،فریز بافت تخمدان و پیوند مجدد آن است.در انجماد ، یکی از مهم ترین معایب ایجاد استرس اکسیداتیو است که باعث از بین رفتن فولیکول ها،سلول های گرانولوزا و تخمک ها می شود و در نتیجه ی آن کم شدن احتمال بارداری را به دنبال دارد.
پیش بینی وضعیت باروری زنان ایرانی با سابقه و بدون سابقه سقط مکرر
باکتری های واژن میتوانند عوامل پیش بینی کننده باروری یا سقط در زنان ایرانی باشند.
واژن محیط مناسبی برای تجمع میکروارگانیسمهای عمدتا از جنس لاکتوباسیل است که با آلودگی و عفونت توسط باکتریهای پاتوژن جایگزین میشوند. حضور پاتوژن ها موجب برانگیختن سیستم ایمنی و حرکت سلولهای ایمنی مختلف به محل میشوند.
اثر کاشت نانوفیبرهای الکتروریسی شده در نخاع روی بهبود حرکت حیوان بعد از ضایعه نخاعی
کاشت نانوفیبرهای الکتروریسی شده در نخاع بعد از ضایعه نخاعی می تواند باعث بهبود حرکت در مدل حیوانی شود.
آسیب نخاعی (SCI) تقریباً 485 مورد در هر یک میلیون اتفاق می افتد و SCI مزمن بار قابل توجهی را بر سیستم مراقبت های بهداشتی وارد می کند.
بررسی عوامل مرتبط در طلاق عاطفی در دوران کرونا ویروس
بررسی عوامل مرتبط با طلاق عاطفی که مقدمه ای بر طلاق قانونی است، می تواند باعث کاهش این آسیب اجتماعی گردد.
یکی از مهمترین آسیب های جامعه ی معاصر، از هم گسستن و به سردی گراییدن روابط مثبت و شیرین خانوادگی است؛ روابطی که با گذشت زمان منجر به متفاوت شدن خواسته ها، نگرشها و نیازهای زن و مرد و به تبع آن، دور شدن آنها از هم شده است.
سرطان پستان، دومین سرطان شایع در زنان
استرس و فشار روانی میتواند باعث افزایش خطر سرطان پستان در زنان شود
بیماری سرطان پستان، یکی از شایع ترین سرطان ها و عامل مرگ و میر در سراسر جهان است. تحقیقات اخیر، حاکی از افزایش آمار ابتلا به این بیماری در کشورهای توسعه یافته است.