سمینار یک روزه با موضوع "ارتقای نشریات پزشکی و دستیابی به ضریب تاثیر(IF) بالاتر"
این سمینار با حضور پروفسور کریشنا ستیا ( Prof. Krishna Sethia ) رئیس مجله بین المللی انگلیسی اورولوژی ( BJUI ) و خیریه ( BJUI Charity ) در تاریخ 1/3/96 توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار گردید.
سمینار یک روزه با موضوع "ارتقای نشریات پزشکی و دستیابی به ضریب تاثیر(IF) بالاتر" با حضور پروفسور کریشنا ستیا ( Prof. Krishna Sethia ) رئیس مجله بین المللی انگلیسی اورولوژی ( BJUI ) و خیریه ( BJUI Charity ) در تاریخ 1/3/96 توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این سمینار در بخش سخنرانی افتتاحیه جناب آقای دکتر سید جلیل حسینی دبیر علمی سمینار و رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و جناب آقای دکتر علی اکبری ساری دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور و جناب آقای دکتر صفری به نمایندگی از طرف جناب آقای دکتر زرقی معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه به ایراد سخنرانی در خصوص راه کارهای روابط بین الملل، وضعیت مجلات پزشکی ایران و جایگاه انتشار مقالات دانشگاه در مقایسه بین المللی و برنامه های ارتقا پرداختند.
در این برنامه که شامل سخنرانی پروفسور کریشنا ستیا و بحث و تبادل نظر با شرکت کنندگان بود مباحثی پیرامون موضوعاتی به شرح ذیل مطرح گردید.
1- آینده مجلات پزشکی انگلیسی زبان
2- نحوه عملکرد پایگاه داده Pubmed و معیارهای انتخاب آنها
3- نحوه ارتقا IF و ارجاعات مجلات پزشکی
4- استفاده از رسانه های عمومی و انتشار آثار علمی
5- مروری بر نحوه ی بررسی مقالات و انتشار آن در مجله BJUI
بحث و تبادل نظر گسترده و عمیق در هر یک از موضوعات فوق از برجستگی های این نشست بود که با سوالات متعدد شرکت کنندگان و پاسخ و ارائه تجارب ژورنالهای خارجی همراه بود به طوریکه پرسش و پاسخ در هر یک از موضوعات زمان طولانی به خود اختصاص داد.
در این برنامه 150 شرکت کننده از سراسر کشور که شامل سردبیران مجلات و نمایندگانی از سوی آن ها بود، حضور یافتند.